Dag 2

Idag har Nikita haft det lite lättare i hagen. Grisan har surat på de andra o tryckt bort dom, så Nikita har fått vara ifred.
Jag håller på o sorterar grejer. Jag vet inte hur jag ska få plats!


Dag 1

Ja nu ska jag bli lite duktig på att blogga m nystart o allt. Hästarna flyttade idag. Kunde varit roligare väder, men vi överlevde.
Imorgon är missionet att sortera grejer. Kan bli kul. Eller inte. Jag har inte alls för mkt saker.

V o Gris


Btw

Så har jag sålt en hoppsadel till. Bara en kvar. Ngn som söker en billigare hoppsadel passande rak rygg?


Snålt

Med julklappar till fyrbeningarna i år o överdrivet m julklappar till barnen. Grisan ska få ett nytt stalltäcke som jag hittade till en vettig peng. Nikita skulle få ett täcke med, om jag bara kan hitta ett. Vill ha ett 100-150g med halvhals el ev helhals. Verkar hopplöst o hitta i stl 105. Har hittat ett 200g Rhino, som det får bli ivärsta fall. Kalkonen skulle få en ny krubbitarrem, men det är ju hopplöst. Tungelstaboden hade inte. Hoppla hade inte. Hööks hade en enorm one size sak som såg ut att passa en ardenner. Får kika på Lyckås o Lillhästen i mellandagarna.

V har ridit Kalkon/Bocka idag. Hon skötte sig riktigt bra. Hästen alltså. Eller ja, V med för den delen. Hon börjar vakna till lite. Har dragit på kraften rätt ordentligt o ska avmaska igen innan vi flyttar. Hoppas på framgång.


Stockholm Horse Show

Som vanligt var shettisgaloppen den stora ljuspunkten. Två ryttare for av i ledvolten o tre under loppet. Detta kommer få moraltanterna som velat ha bort shettisgaloppen i flera år att få ännu mer vatten på sin kvarn tyvärr.

Årets stora besvikelse var dock mässan. Sjöhagen var den enda monter det gick o göra fynd i (två stycken 360 grams täcken för 500.-). Börjes monter var billig, men inte direkt billigare än i butik.
När det gäller de andra stora butikerna, Lyckås, Charlies, Nian, Sharpman, Horze mfl så var det butikspriser o typ 10% på grejer som redan är överprissatta från början. Strömsbergs var ngt billigare än i butik, men det är fortf mkt billigare o beställa från utlandet.
Kom inte därifrån m särskilt mkt. Täckena, ett par lättviktsstigbyglar, lite reflexer, boots, nga tröjor, nga hjälmöverdrag o lite annan skit som jag inte skulle ha. Och ffa m många tusenlappar i plånboken för att det inte fanns ngt vettigt o lägga pengarna på.
Biltemas monter var rätt rolig btw. De hade radat upp sitt hästsortiment m priser, men sålde inget alls i montern. Däremot fick man en biltemapåse m en biltemakatalog, biltemareklamblad o biltemagodis. Yeah, fattar inte ens vad de gjorde där.

Däremot passade jag på o köpa en ny sadel av en person som var på globen. Jag vägrar rida i pessoan ngt mer. Kan lika gärna sitta på en planka.

Snart är det stallet som står på schemat. Brodda o ut en sväng är planen.


RSS 2.0