Ny kompis


Jävla

Hovböldshelvete


Btw

Maja följde med mig o Spliffen till stallet idag. Jag tror hon kände sig rätt liten.


Update

Kalkonen blirbättre o bättre. Liten reaktion när hovis klämmer bara, men är inte halt o ömmar knappt alls längre.

Grisan är jätteupprörd. Idag när jag släppte ut dom o vände mig om för att stänga grinden passade Kalkonen på att lägga huvudet på Grisans rygg o klia lite. Sådana vänliga gester var för mkt för pipgris, som istället vandrade bort till sin kompis Stenen o hängde lite på den.

Den lilla behöver banta. Det är allt jag säger. Men av bilden kan ni iaf se att hon fortfarande kan röra sig o inte behöver lyftas ur soffan m en lyftkran iaf.

Jag har köpt tre sadlar nu under loppet av en månad o har gett mig själv inköpsstopp. Men jag har iaf sålt en.


Halsring

Mina har hängt med i många år, och börjar höra hemma på soptippen. Var tusan köper man vanliga halsringar i läder idag? Verkar vara utdöda...?


Jag hade

Ju tänkt sätta igång Kalkonen nu i helgen. Så självklart var hon tvärhalt när jag kom igårmorse.


Jag älskar verkligen

Folk som rider akademiskt o klagar på att folk som rider vanlig dressyr o hoppning bara sitter o drar ihop sina hästar för kung o fosterland, medans dom själva sitter m blank stång o en häst m mulen i bringan o rider saaakta saaakta på små små volter


O så blev två tre

Råkade göra ett litet impulsköp.
Enda problemet är att det inte finns ngn plats för den lilla. Men det löser sig. Jag har till på söndag på mig. I värsta fall får vi snickra hela helgen.

Nu har jag iaf en häst som är världsmästare på att gå på bakbenen, en som är världsmästare på att bocka o en som är världsmästare på att tvärstanna o dra ner huvudet. Vad mer kan man önska?


RSS 2.0