Dressyrsadel till salu

Joggade Grisan i ridhuset igår. Försökte låta bli böjt spår så mycket som möjligt, och red åttor istället för volter. Mycket tempoväxlingar. Hon var rätt på, men blev bättre på slutet. Det fina med henne är att, även om hon är rätt lågställt byggd, så visar sig det inte så mycket under ryttare, och även om hon springer på en del, så har hon ett rejält påskjut bak och blir sällan framtung och liggande i handen.


Exteriörsbild på Grisan

La även ut min ena dressyrsadel på annons (känns liiite onödigt med fem sadlar, nu när jag bara har en häst) för en sjukt billig peng. Hojta om ni är intresserade.


32 i bom, passar hästar med rakare eller lite svängd rygg.

Funderar på att ta fram maskinen och klippa henne någon dag, hon börjar bli lite långhårig

Igår efter ridningen


Igår efter ridningen

Funderar även på om jag ska börja köra lite hårdare med henne, hon har visserligen stått ett bra tag, men jag undrar om jag inte tar det lite för lugnt med igångsättningen? Hon är inte en tillstymelse till svettig (trots pälsen) och knappt anfådd efter passen. Kör korta pass i mestadels trav. Har blivit en liten galopp ute, och en och annan galopp i ridhuset som inte varit meningen.

Tänkte ta med mig T till stallet idag så hon får rida lite, vilket hon inte gjort sedan Grisan tjongade av henne härom veckan. Denna gång blir det sadel, och hon har fått min tillåtelse att rida framåtvän om hon vill ;)

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Det är säkert sant :) Jag tror att det kommer bli ett halvblod som vi betäcker med, mamma är också kär i Balougraph... :P

2009-10-12 @ 21:54:37
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Stockholmsjenna

SV: tack för förslaget! :) jag länkar till det bästa förslaget lite senare i veckan :)



snygg häst du har föresten!

2009-10-13 @ 10:16:24
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Stockholmsjenna

Nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett par snygga benlindor! Var gärna med och tävla!

2009-10-13 @ 18:24:19
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Astrid

SV: jag har paddar i det materialet och det blir inte "brännskador" men kan ju hända tt det blir det med lindor.. är iaf sugen;)

2009-10-15 @ 22:53:17
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Lamia

Haha faktist :D ååh såg din dressyrsadel, jag skulle vilja ha en men den enda som ska börja tävla i dressyr har världens smalaste och högsta manke :(

2009-10-16 @ 17:48:16
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Är du sugen på unika, snygga och framförallt billiga armband? Spana in mitt företag http://www.braceletti.se och klicka hem ett armband redan idag!

2009-10-17 @ 10:35:57
URL: http://vikulja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0