Stockholm Horse Show

Som vanligt var shettisgaloppen den stora ljuspunkten. Två ryttare for av i ledvolten o tre under loppet. Detta kommer få moraltanterna som velat ha bort shettisgaloppen i flera år att få ännu mer vatten på sin kvarn tyvärr.

Årets stora besvikelse var dock mässan. Sjöhagen var den enda monter det gick o göra fynd i (två stycken 360 grams täcken för 500.-). Börjes monter var billig, men inte direkt billigare än i butik.
När det gäller de andra stora butikerna, Lyckås, Charlies, Nian, Sharpman, Horze mfl så var det butikspriser o typ 10% på grejer som redan är överprissatta från början. Strömsbergs var ngt billigare än i butik, men det är fortf mkt billigare o beställa från utlandet.
Kom inte därifrån m särskilt mkt. Täckena, ett par lättviktsstigbyglar, lite reflexer, boots, nga tröjor, nga hjälmöverdrag o lite annan skit som jag inte skulle ha. Och ffa m många tusenlappar i plånboken för att det inte fanns ngt vettigt o lägga pengarna på.
Biltemas monter var rätt rolig btw. De hade radat upp sitt hästsortiment m priser, men sålde inget alls i montern. Däremot fick man en biltemapåse m en biltemakatalog, biltemareklamblad o biltemagodis. Yeah, fattar inte ens vad de gjorde där.

Däremot passade jag på o köpa en ny sadel av en person som var på globen. Jag vägrar rida i pessoan ngt mer. Kan lika gärna sitta på en planka.

Snart är det stallet som står på schemat. Brodda o ut en sväng är planen.


Kommentarer
Postat av: Frieda

Men du skulle ju sälja sadlar, inte köpa??? Har du inte hur många som helst? =D

2012-12-02 @ 13:30:58
URL: http://gaaaalet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0